عکاسی پرتره راهی است که عکاس با آن ذات فرد و داستان زندگی اش را از درون لنز به تصویر می کشد. عکس پرتره باید به نحوی گرفته شود که با نگاه کردن به آن هزاران حرف برای گفتن وجود داشته باشد. به همین علت است که عکاسی پرتره با ثبت احساسات عمیق همراه است. در ادامه به ۱۰ نکته آموزنده در عکاسی پرتره اشاره خواهیم کرد.


۱- ارتباط بر قرار کنید

یکی از نکات خیلی خوب در عکاسی پرتره، ایجاد کردن نوعی راحتی در مدل یا سوژه و به خوبی مشاهده کردن شخص قبل از قرار گرفتن پشت دوربین است. بر قرار کردن ارتباط عمیق با شخص، پیش نیاز یک عکس پرتره عالی است.


۲- درست ژست گرفتن سوژه

گفته می شود که بهترین ژست پرتره آن است که از پاهای سوژه شروع می شود. اگر پاهای سوژه در وضعیت مطلوبی نباشند، عکس خوب از کار در نمی آید. پس مطمئن شوید که سوژه تان در حالتی ژست گرفته که ترکیب بدنش زیبا نشان داده می شود. برای آموزش بیشتر در مورد ژست پرتره مطلب «چگونه برای عکس پرتره یک ژست عالی بگیریم» را مطالعه نمایید.


۳- پرسپکتیو را تغییر دهید

معمولا عکس های پرتره با پرسپکتیو هم سطح چشمان شخص عکاسی می شوند. برای اینکه به عکس پرتره خود جلوه تازه ای دهید، زاویه عکاسی تان را به کلی عوض کنید. با اعمال این تغییر یک فاکتور تعجب (wow) را به عکس خود اضافه خواهید کرد.


۴- لنز زاویه عریض

گاهی با استفاده از لنز های زاویه عریض می توان عکس های پرتره فوق العاده ای گرفت. فاصله کانونی عریض دوربین، حالت شگفت انگیزی را در عکس ایجاد می کند. این برخی از قسمت های بدن و صورت را در لبه های کادر عکس بزگنمایی می کند که سبب خلق حالتی نمایشی در عکس می شود.


۵- مستقیم فلاش نزنید

عکاسان باید به خاطر داشته باشند که فلاش مستقیم به ندرت در عکاسی صورت شخص جواب می دهد. اما اگر فلاش در دو طرف سوژه قرار داده شود، سایه هایی که ایجاد می شوند و هم نور را روی سوژه خواهیم داشت. این کار در پرتره جزئیات بیشتری را به ما می دهد.

۶- احساسات

پرتره ای که با خود احساسات به همراه داشته باشد، خواست هر عکاسی است. یک نکته ارزشمند در اینجا این است که عکس را به گونه ای هدایت کنیم که به پرتره ای جادویی تبدیل شده و احساسات هنگام ژست گرفتن سوژه برافروخته شوند. افرادی که این عکس را تماشا می کنند باید این احساسات را در یک نگاه اجمالی دریافت کنند.

۷- محیط

نور و محیط در خلق یک عکس پرتره عالی نقش مهمی را ایفا می کنند. یک عکاس خوب کسی است که می داند چگونه عوامل موجود را به بهترین نحو برای بهتر شدن پرتره ای که قرار است بگیرد، به کار برد. برای مثال اگر می خواهید یک شخصیت جدی را نشان دهید، نور کم بهترین گزینه به نظر می رسد.

۸- دست ها

دست ها مثل تکه ای گوشت در مقابل لنز هستند. آن ها می توانند به شکل های مختلفی قرار داده شوند و به عکس ظاهری متفاوت دهند، پس باید زاویه های مختلف را امتحان کرد تا دست ها خوشایند تر دیده شوند.

۹- ارتباط چشمی

چشم های مدل می توانند اثری باطنی به عکس ببخشند. چیزهایی مثل نگاه نکردن به دوربین یا نگاه کردن به جایی داخل کادر عکس به جای مستقیم نگاه کردن به لنز می تواند تفاوت ایجاد کند.

۱۰- پس زمینه ها

سوژه نقطه اصلی عکس است، اما قرار دادن اشخاص جلوی پس زمینه های گوناگون می تواند حالت عکس را به کلی عوض کند. پس در انتخاب پس زمینه ها دقت کرده و پس زمینه های مختلف را امتحان کنید. حتی می توانید برای پرتره خود یک پس زمینه خیلی ساده را در نظر بگیرید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چون صفر تهی، چون الف تنها سختی گیر رزینی comic13 استراتژیک خاورمیانه سه سوته خرید کن تحویل بگیر قوانین و شـرایـط نظارت در چت روم بزرگ آلوچه وب سایت رسمی مهندس حمیدرضا رسول اف نوشته هاي يک مسلمان تازه مسلمان Krista بام کاوش